hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.
hirdetés

200 kérdés, 200 válasz a vastagbélrákról

Átfogó tudásbázist építenek fel a vastagbélrákos betegek és családtagjaik számára a nonprofit Rákgyógyítás.hu internetes portálon. 200 közérthető cikket tesznek közzé a vastagbél- és végbéldaganatokról: a betegség kialakulásáról, diagnózisáról, a hagyományos és új kezelési lehetőségekről, a mellékhatásokról, a fizikai és lelki kihívásokról.

Gyerekeimnek, unokáimnak átadhattam a hajlamot a vastagbélrákra? Mit jelöl a vastagbélrák és végbélrák TNM osztályozása? Döntenem kell a vastagbélrák kezeléséről, kérhetek másodvéleményt? Vastagbélrákom van: meddig fogok élni? Milyen gyógyulási, túlélési statisztikai adatok ismertek vastagbélrákban? Hogyan alakulhatnak ki és miként kezelhetők a vastagbélrák áttétjei?

Néhány kérdés abból a kétszázból, amelyre közérthetően kidolgozott szakmai választ találnak a Rákgyógyítás.hu portálon 2016 szeptemberétől az olvasók. A válaszok nem egyszerre, hanem 2016. szeptember és december között folyamatosan kerülnek fel a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság szakmai támogatásával működő portálra, ezzel nyitva teret annak, hogy javaslataikkal az olvasók is szerkeszthessék az új rovatot. A közérdekű és sok vastagbélrákos beteget érintő kérdésekre válasz születik az új rovat keretein belül.

További információ

 

 

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés