hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Eladnák az OGYÉI-irodaházat

Árverésre bocsátotta a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő a Zrínyi utca 3. alatti ingatlanát, ami az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet irodaházaként működött, olvasható a 444.hu oldalán. A kikiáltási ár 2,776 milliárd forint, ami sokak szerint jelentősen a piaci ár alatt van.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő arról döntött a közelmúltban, hogy árverés keretében értékesíti a Zrínyi utcában található irodát. A 8172 négyzetméteres épületet 2,776 milliárd forintért dobták piacra, vagyis 340 ezer forintos négyzetméteráron. A meghatározott rövid határidők ellenére négy résztvevő regisztrált az árverésre, ők voltak azok, akik befizették a 695 millió forintos árverési biztosítékot.

A szombaton kezdődött licit végére az ár valamivel meghaladta a 3 milliárd forintot, amikor technikai okok miatt leállították az árverést, vasárnap estére tolva azt. A licit tehát vasárnap folytatódott, amikor már a 4 milliárdot közelítette az összeg, ekkor azonban. újabb technikai hiba miatt, ismét leállt a licit. A folytatás ma, azaz hétfő este várható, amikor is eldőlhet a kérdéses épület sorsa, írja a Portfolio.

(forrás: Portfolio.hu)
hirdetés

Könyveink