hirdetés
2024. április. 16., kedd - Csongor.

Gyógyuljon 87%-os árengedménnyel!

A reklámpiac vadhajtásának nevezi a kamara azokat a hirdetéseket, amelyekben a magánorvosok a piaci ár töredékéért kínálkoznak – emlékeztet a Délmagyar.

Ma már teljes áron csak a tájékozatlanok vásárolnak – írja a lap s emlékeztet: gyakorlatilag bármire találunk kedvezményre jogosító kódokat vagy kinyomtatható kártyákat. Nem kivétel ez alól már az egészségügy sem. Az 50 százalékos kedvezmény szinte mindenütt megvan, de találtak fogfehérítést és fogkő-eltávolítást százezer forint helyett mindössze 13 ezerért is.

– Leginkább fogászati vállalkozások és plasztikai sebészek élnek ezzel a lehetőséggel, nyilván részben azért, mert ezek drágább beavatkozások, a piac pedig nagy – idézik Kovács Jánost, a Magánorvosok Országos Szövetségének elnökét. Ez a szervezet a minap a Magyar Orvosi Kamarával együtt kezdeményezte, hogy a kamara kapjon ismét etikai felügyeletet az orvoslás-reklámok felett.

A lap cikkében felhozza egy szegedi magánklinika példáját, ahol 20-50 százalékos kedvezménykártyákat adtak VIP-ügyfeleiknek, háziorvosoknak, egyetemi dolgozóknak. De azt mondják, ez nem mozgatta meg az embereket. Az ügyvezteő szerint az ügyfelek alig több mint 20 százaléka kereste őket kifejezetten a kedvezmények miatt, amit ő nem tartott jelentősnek – derül ki a delmagyar.hu cikkéből.

hirdetés

Könyveink