hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Megszólalt Seffer István

"Először azt hittem, hogy kandi-kamerát kell keresni, hogy egy rossz vicc az egész..."

Az őssejtbotrányba keveredett plasztikai sebész a Fókusznak nyilatkozott. Mint mondja, a letartóztatásakor valótlan információk jelentek meg róla, ám úgy érzi, "amit szerettek volna, hogy stigmatizáljanak, azt elérték".

A megjelent sajtóhírekkel ellentétben nem igaz, hogy a rendőrök tetten érték illegális őssejtbeültetés előkészítése közben. Seffer doktor elmondása szerint, akiket műtőben találtak - az ő letartóztatásával egyidőben - az a Nyírő Gyula kórházban őrizetbe vett orvoscsoport volt, akiket szintén emberi test tiltott felhasználásával gyanúsítottak meg, és akikkel ő maga üzleti kapcsolatban állt egy évvel korábban. Seffer István kaposvári laboratóriumát vették bérbe - a kérdésre, hogy lehet, hogy nem tudta, mivel foglalkoznak a bérlők, a plasztikai sebész elmondta, a csoport professzora nem az ő embere volt.

"Csak arról van tudomásom, ami a mi felségterületünkön történik, ami rajtunk kívül - amiket írnak, hogy például szállodákban voltak humán kezelések - erről nekem semmiféle tudomásom nincs" - tette hozzá Seffer.

 

(forrás: RTL Klub)
hirdetés

Könyveink