hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.
hirdetés

Minőségügy az egészségügyben

Sikeresen lezajlott a Debreceni Egészségügyi Minőségügyi Napok XVI. konferenciája. A rendezvény neve is sokatmondó: Hidak építése a minőségügy és az egészségügy gyakorlata között

A Debreceni Egyetem, Népegészségügyi Kar, a Debreceni Akadémiai Bizottság, az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottságával (EOQ MNB), az ISO 9000 Fórum Egészségügyi és Szociális Ágazatával közösen, a “Debreceni Egészségügyi Minőségügyi Napok” keretében 2016. május 26-28. között, a Debreceni Akadémiai Bizottság Székházában rendezte meg tizenhatodik tudományos konferenciáját (DEMIN XVI.). 

A DEMIN rendezvények kulcsüzenete: „Nem az a kérdés, miként lehet a napi munka mellett minőségbiztosítással is foglalkozni, hanem az, hogyan lehet magas színvonalú és jó minőségű ellátást megvalósítani, hiszen a kettő egymást feltételezi, egymástól elválaszthatatlanok.”

 A konferencián elhangzott előadások regisztráció után megtekinthetőek a  www.demin.hu weboldalon. 

A Debreceni Egészségügyi Minőségügyi Napok XVII. konferenciájának várható időpontja 2017. május. A rendezvény pontos időpontjáról körlevelet kap, aki a honlapon regisztrál.

(forrás: MedicalOnline)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink