hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Orvoslás

„A Józsefváros helyett egy orvos segített a bajba jutott családon” - címmel ír a Népszabadság egy minap kilakoltatott agydaganatos asszony és családja sorsának újabb fejleményeiről.

Átmenetileg, két hónapra megoldódott a Lendvai család sorsa, amelyet kilakoltattak a nyolcadik kerületi Magdolna utcából – számol be a lap az általa követett családtörténet új fordulatáról.

Korábban a Város Mindenkié csoport polgári engedetlenségi akciót hirdetett a kilakoltatás idejére, de nem tudták megakadályozni az agytumorban szenvedő Lendvai Andreáék utcára kerülését.

– Puszta ígéret volt a Józsefváros részéről, hogy együtt maradhatunk – idézi a lap az asszonyt, akinek családtagjai eddig mind máshol találtak menedéket.  A pozitív fejlemény, amiről most beszámolt, hogy az a főorvos, akihez onkológiai kezelésekre jár, pénzt adott neki kölcsön, amelyet havonta kell törlesztenie. Ebből sikerült albérletet találniuk, amelynek díja jóval több ugyan, mint a krízisszállóban fizetendő havi 30 ezer forint, de dolgozik a Tescónál, ahol bevásárlási asszisztensként az online rendeléseket kezeli – olvasható a nol.hu-n.

cimkék

hirdetés

Könyveink