hirdetés
hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.
hirdetés

Regionális megbízást kapott Rózsa Iván

Európai átalakulási folyamat miatt egységesítette kommunikációját a magyar, a román, a bolgár és a moldáv piacokon a Sanofi-Aventis. A régiókommunikációs igazgatójává Rózsa Ivánt nevezték ki - írja a Kreatív.

Rózsa Iván a Kreatív Online érdeklődésére elmondta, hogy az egységesítés nem azt jelenti, hogy az adott országokban megszűnnének a kommunikációs csapatok, hanem hogy minden ország specialistája egy-egy szakembert delegál a kommunikációs igazgatóságra, aminek ő lesz a vezetője.

A francia-német Sanofi-Aventis gyógyszergyár április elején jelentette be, hogy 20,1 milliárd dollárért megveszi az amerikai Genzyme Corp biotechnológiai vállalatot. További kifizetést is vállalt a Genzyme szereinek sikerétől függően. Az amerikai cég elsősorban a szklerózis multiplex kezelésében aktív.

A Sanofi-Aventis mind nagyobb összegekkel jelenik meg a biotechnológiában: előző ilyen szerzeménye, a szembetegségekkel foglalkozó francia Fovea Pharmaceuticals 370 millió euróba került 2009 végén.

A Sanofi-Aventis csoporthoz Magyarországon a kutatás-fejlesztéssel és gyártással foglalkozó Chinoin Zrt. gyógyszergyár tartozik, továbbá a kereskedelmi tevékenységet folytató sanofi-aventis és a Sanofi Pasteur. A Sanofi-Aventis tavaly 3,8 százalékkal 5,467 milliárd euróra növelte adózott eredményét (kisebbségi részesedések nélkül) a 3,7 százalékkal 30,384 milliárd euróra gyarapodott bevételéből.

(forrás: Kreatív, MedicalOnline)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés