hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

Sebész segítségével csempésztek

Mellimplantátumaiba rejtve próbált 1,7 kilogramm kokaint Kolumbiából Spanyolországba csempészni egy venezuelai nő, akit feltartóztattak a madridi reptéren - írja az ABC hírportál.

A rendőrség elmondása szerint az utasok átvizsgálásakor a nő furcsa mozgása, testtartása keltette fel a kábítószer-ellenes munkatársak figyelmét. Miután a poggyászában nem találtak semmit, a 43 éves nőt motozásnak vetették alá, amelynek során a rendőrök mindkét mell esetében rendellenességekre lettek figyelmesek. Ekkor a gyanúsított ideges lett, és bevallotta, hogy a mellimplantátumait kokainnal töltötték meg - áll a rendőrségi közleményben. A nőt kórházba szállították, ahol eltávolították az implantátumokat, amelyekben összesen 1,7 kilogramm kokaint találtak.

Nem ez az első eset, hogy a spanyol rendőrség mellimplantátumokba rejtett kábítószerre bukkant. 2012-ben egy panamai nő implantátumai voltak hasonló módon másfél kilogramm kokainnal megtöltve. A beültetés sebei még véreztek a kötések alatt, amikor a rendőrség feltartóztatta a nőt.

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink