hirdetés
2024. március. 19., kedd - József, Bánk.

Új ingyenes IBD szakirodalom-gyűjteményt ajánlanak

Az egészségügyi szakemberek egy új oktatási publikációs adatbázis segítségével bővíthetik a gyulladásos bélbetegségekkel kapcsolatos (IBD) tudásukat – írja közleményében a Ferring.

hirdetés

Az Inflammatory Bowel Disease Resource Centre, amelyet az Elsevier és a  Digestive and Liver Disease szaklap hozott létre, egy ingyenes internetes felület, melynek célja, hogy a szakorvosok az IBD-vel kapcsolatos ismereteiket az eredeti publikációkhoz való hozzáférés által bővíthessék. A Resource Centre – amely az ibd-rc.com weboldalon érhető el - a Ferring Pharmaceuticals oktatási támogatásával jöhetett létre.

„Az Ön IBD-s betegei számára is létrehoztunk egy angol nyelvű weboldalt, amelyen információkat, tanácsokat találhatnak a betegségükkel kapcsolatban, amely talán segíti őket az IBD-vel való együttélésben. Ha többet szeretne megtudni, látogasson el a www.Guts4Life.com weboldalra. Böngéssze az oldalt, hogy megismerje a #WhoAmIBD kampányt, melynek célja, hogy megszüntesse a betegek IBD-vel kapcsolatos szégyenérzetét, és lehetőséget nyújtson arra, hogy inspiráló pillanataikat megosszák egymással egy fórumon” – ajánlja az orvosoknak a Ferring közleménye, amely teljes egészében innen tölthető le.


hirdetés

cimkék

IBD

Kapcsolódó fájlok

Olvasói vélemény: 1,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés