hirdetés
2016. május. 29., vasárnap - Magdolna.
hirdetés

„A gyógyítók nem érnek rá, hogy megmozdulásokat szervezzenek”

Az egészségügyi szakmai minimumfeltételekről, a hatósági fellépés hiányáról és a minisztériummal folytatott érdekegyeztető tárgyalásokról is beszélt az orvoskamara elnöke az ATV vendégeként.

Éger István egyebek mellett arról beszélt, hogy az elkerülhető halálozást sosem számszerűsítik, de az orvosok napi munkájuk során érzékelik azon helyzetek szaporodását, amikor lehetett volna még mit tenni a betegek megmentéséért.

Az interjúban viszont bizakodóan beszélt a minisztériummal folytatott, általa „sztrájktárgyalásnak” nevezett egyeztetésről. - Most azon dolgozunk, hogy ezt a tárgyalási folyamatot idén tavaszra le tudjuk zárni, fontos ugyanis, hogy az eredmények már a 2017-es költségvetésben megjelenjenek – mondta.

Itt a teljes beszélgetés:

 

(forrás: ATV)
Share on Tumblr

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Ajánlott cikkeink

Miért vágyik a gyógyszerész szakma valós adatokra?

A modern gyógyszereknek a piacvezető státusz eléréséhez képesnek kell lenniük arra, hogy nagyrészt helyettesítsék a rendelkezésre álló kezeléseket a jobb hatékonyságuk, biztonságosságuk vagy kényelmük miatt. (x)

 

A per os NSAID ellenjavallata  esetén a hatóanyag bőrön keresztül történő bejuttatása is hatékonyan szünteti meg a lumboischialgiás panaszokat. 

Könyveink


hirdetés