hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Csúcskórház lesz a betonvázból

A munkaterület átadásával megkezdődött Magyarország legnagyobb magán-egészségügyi befektetésének második fázisa, a Duna Medical Center Kórházának építése. A IX. kerületi, Duna-parti vasbeton szerkezet és munkagödör 8 év után teljesen átalakul.

A szerkezetépítés során a már meglevő vasbeton szerkezetre 2 új emelet épül, így a kész épület 8 emeletes lesz. A vasbeton szerkezet mellett található, hosszú évek óta üresen álló munkagödörben 3 szintes mélygarázst alakítanak ki. A szerkezeti munkák kivitelezésével az ÉPSZERK Pannónia Invest Kft.-t bízták meg.

A Duna Medical Center Kórháza 2017 végére készül el, és 130 betegággyal, valamint 7 műtővel fog működni. A már működő szakrendelő és sebészeti központ 2015 augusztusa óta fogadja a betegeket, 2015 decembere óta fekvőbeteg-ellátást is nyújt, több szakterületen.

„Az elmúlt nyolc hónap eredményei bebizonyították, hogy van igény a világszínvonalú magán-egészségügyi szolgáltatásra Magyarországon: a Duna Medical Center Szakrendelőjének és Sebészeti Központjának betegforgalma rövid idő alatt megháromszorozódott. A Duna Medical Center Kórházában is törekszünk majd arra, hogy elismert szakemberekkel, nemzetközi viszonylatban is csúcstechnológiás felszereltséggel, kivételes környezetben gyógyítsuk pácienseinket”, közölte szerkesztőségünhöz eljutattott nyilatkozatában az a Duna Medical Center igazgatótanácsának elnöke, Igor Iankovskyi.

(forrás: MedicalOnline)
hirdetés

Könyveink