hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

Kiváló gyógyszergyár, legjobb munkahely

Néhány nappal a „Kiváló gyógyszergyár” díj elnyerését követően a GlaxoSmithKline Kft. (GSK) gyógyszercég az „Aon Legjobb Munkahely” címet is megszerezte.

A cég életében nem ez az első eset, hiszen a 2000-es évek végén már háromszor elnyerték ezt a díjat, ugyanakkor az elmúlt években számos változás és átalakítás történt a szervezeten belül és a külső környezetben, amelyek után 2016-ban ez nagyon komoly elismerés a kollégák részéről. A GSK büszke arra, hogy innovatív gyógyszercégként minden tevékenysége során az emberek életminőségének javítását tartják szem előtt, amely szemlélet nemcsak a kifejlesztett innovatív terápiákban, de a mindennapi munkavégzés során is kézzelfogható.

 „A GSK nyitott és demokratikus közeg. A munkatársaink egy légtérben dolgoznak, ahol nincsenek dedikált irodák, de asztalok sem, ami a tapasztalataink szerint jót tesz a közösségnek. Sokszínű a csapatunk, az egymás iránti tisztelet pedig alapérték számunkra. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a kollégák a mindennapi munkavégzésük során jól érezzék magunkat, számtalan belső kommunikációs aktivitásunk működik. Fontosnak tartjuk továbbá, hogy folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítsunk, és támogassuk munkatársainkat karriercéljaik elérésében. Mindenki rendelkezik személyes fejlesztési tervvel, karrierbeszélgetéseket tartunk és sok egyéb eszközt is használunk annak érdekében, hogy a kollégák hosszú távon a cégben gondolkozzanak.Fontosnak tartom azt is kiemelni, hogy minden tevékenységünk során olyan elvek vezetik a céget, legyen szó akár kutatás-fejlesztésről, társadalmi szerepvállalásról, a gyárunk bővítéséről, munkahelyek teremtéséről, vagy akár arról, hogy vezető szerepet töltsünk be az olyan, számunkra fontos kezdeményezésekben, mint például a transzparencia kérdése – amelyre a kollégáink büszkék lehetnek. Úgy gondolom, hogy mindezek együttesen vezettek ahhoz, hogy a munkatársaink véleménye alapján Magyarország egyik legjobb munkahelye vagyunk” – mondta el véleményét a siker okairól Claire Roger, a GSK Pharma igazgatója.

A GSK-nak köszönhetően az elmúlt évben 4 új terápia vált elérhetővé a magyar betegek számára, 4,7 millió terméket juttattnak el a betegekhez és a vásárlókhoz, továbbá 2015-ben több mint 10 000 egészségügyi szakember vett részt a GSK által szervezett professzionális továbbképző szakmai eseményeken, amelyek hozzájárultak a magyar egészségügyi rendszer fejlődéséhez.

A szervezet életében nagy szerepet játszik a társadalmi felelősségvállalás is. A zászlóshajónak számító társadalmi célú programok támogatásán túl a cég a tavalyi évben több mint 50 000 Euro értékű pénz és eszközadománnyal segítette a rászoruló szervezeteket.

A cég néhány nappal korábban vették át a „Figyelő Medicina TOP 2016” pályázaton nyert „Kiváló gyógyszergyár” díjat is, amellyel többek között a cég szakmai tevékenységét, a kutatás-fejlesztés területén tett erőfeszítéseit és társadalmi szerepvállalásának mértékét díjazták.

(forrás: GSK)

cimkék

hirdetés

Könyveink