hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Népszabadság: Cserélik az OEP és az OMSZ főigazgatóját (KIEGÉSZÍTVE: megszólalt az OEP...)

A Népszabadság információi szerint az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, az Országos Mentőszolgálat, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ élén legkésőbb januárig megtörténhet az új vezetők kinevezése.

Januárra új csapata lehet Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkárnak, írja a lap. Csütörtökön egy belső vezetői értekezleten köszönt el munkatársaitól Sélleiné Márki Mária, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgatója – tudta meg a Népszabadság. A közgazdász végzettségű szakember 2010 óta vezette a hivatalt.

Vezetőcsere lesz az Országos Mentőszolgálatnál is. Burány Bélát még Szócska Miklós, a második Orbán kormány egészségügyért felelős államtitkára bízta meg 2013 áprilisában az OMSZ irányításával, miután elődjét, Mártai Istvánt indoklás nélkül, azonnali hatállyal felmentették.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatói posztja azért ürült meg, mert Ónodi- Szűcs Zoltánt onnan nevezték ki államtitkárnak.

A teljes cikk

Kiegészítés (2015.11.13. 12:38):
Az OEP a mai napon azt az álláspontját ismertette szerkesztőségünkkel, hogy "a cikkben megjelölt napon és az abban foglalt tárggyal kapcsolatban nem tartott belső vezetői értekezletet",

 

hirdetés

Könyveink