hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

Jelenleg is tárgyalnak

A nem egészségügyi végzettségű egészségügyi dolgozók és a védőnők béréről tárgyalnak, a bértábla tartalmi elemei a héten nyilvánosságra kerülnek, idézi az ágazatvezetőt a Magyar Hírlap. 

Ónodi-Szűcs Zoltán az ORFI-ban tartott ünnepségen beszélt a bérrendezés aktuális kérdéseiről. Elmondta többek között, hogy a bértábla tartalmi elemeit a héten közzéteszik, írja a magyarhírlap.hu, valamint hozzátette, hogy további tárgyalások zajlanak az ellátást segítő, de nem egészségügyi végzettségű munkavállalók, valamint a védőnők bérhelyzetének rendezése érdekében, „ők sincsenek elfelejtve”.

Az egészségügyi struktúra átalakításáról, illetve az uniós pénzek felhasználásáról szólva azt nyilatkozta, hogy minden további korszerűsítésnek, amely érinti a budapesti ellátást, illeszkednie kell a most alakuló fővárosi kórházfejlesztésbe. Emlékeztetett, az előző uniós ciklusban a közép-magyarországi régió kevés fejlesztési forráshoz jutott, a következőkben pedig „még kevesebb támogatás jut majd”, így a beruházásokat hazai forrásból kell elkezdeni – írja a magyarhírlap.hu.

minden további korszerűsítésnek, amely érinti a budapesti ellátást, illeszkednie kell a most alakuló fővárosi kórházfejlesztésbe. Emlékeztetett, az előző uniós ciklusban a közép-magyarországi régió kevés fejlesztési forráshoz jutott, a következőkben pedig „még kevesebb támogatás jut majd”, így a beruházásokat hazai forrásból kell elkezdeni. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/59011/Folytatodo_egeszsegugyi_bertargyalas#sthash.cwBSybIu.dpuf
elmondta, hogy a bértábla tartalmi elemeit a héten közzéteszik. Hozzátette, további tárgyalások zajlanak az ellátást segítő, de nem egészségügyi végzettségű munkavállalók, valamint a védőnők bérhelyzetének rendezése érdekében, „ők sincsenek elfelejtve”. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/59011/Folytatodo_egeszsegugyi_bertargyalas#sthash.cwBSybIu.dpuf
Ónodi-Szűcs Zoltán e
Ónodi-Szűcs Zoltán e
Ónodi-Szűcs Zoltán e
(forrás: Magyar Hírlap)
hirdetés

Könyveink