hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

Ma már pénzt is osztanak a József nádor téren

Hálapénzosztásra várja az Őszintén az Egészségügyről Akciószövetség az érdeklődőket a fővárosi Szegény Kórházhoz ma délelőtt 10-től – írja közleményében a Magyar Rezidens Szövetség.

„Szeretnénk mindenkinek felhívni a figyelmét, hogy ez nem egy bérharc, ez a biztonságos betegellátásért folyó küzdelem, ezért a kifogásokat mindenki tegye félre és tegyen azért, hogy neki, szüleinek, unokáinak egy biztonságos egészségügye legyen” – írják a meghívóban, amelyben a mai, hétfőin túl a szerdai, Semmelweis napi demonstrációjukon való részvételre is buzdítanak.

A közlemény egyúttal reagál a szerdára ugyancsak utcai megmozdulást hirdető szakdolgozói kamara üzenetére is, amiről korábban már beszámoltunk. Mint a személyeskedéstől való elhatárolódást kívánó üzenetre válaszként írják: „Az Őszintén az Egészségügyről Akciószövetség elhatárolódik minden olyan megnyilvánulástól, ami személyében gúnyol, sért vagy megaláz bárkit, fenntartva a jogot a konstruktív kritikára a kötelező tagsággal rendelkező szervezetek tevékenységével kapcsolatban. Kiállunk a közös fellépés szükségessége mellet, mert sikert csak így érhetünk el.”

cimkék

hirdetés

Könyveink