hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Megjelent a Medicina TOP, 2014 évkönyv

A Medicina TOP200 évkönyv immár második alkalommal veszi számba, egy kötetben az egészségügyi szolgáltatókat és a vállalkozási szférában tevékenykedő cégeket. 

A kötet első részében kapott helyett a 200-200 legnagyobb bevételű közfinanszírozott gyógyító intézmény, illetve vállalat. A mennyiségi rangsorolás mellett az államigazgatási szféra, az egészségügy, az egészségüggyel foglalkozó közgazdászok és szakmai szervezetek, betegszervezetek, a háttéripar jeles személyiségeinek elemző írásai is olvashatók az ágazatról.

A kiadvány kapcsán a szerkesztő bizottság pályázatokat is meghirdetett. A kórházi, klinikai ellátórendszer számára kiírt pályázattal az első lépés egy majdan működő transzparens orvosi információs rendszer irányába a „legjobb kórház”, a „legjobb osztály” kiválaszthatósága érdekében. Új színfolt az idei pályázók között a kardiológiai centrumoké, és a fiatal rezidenseké.

Dicséretes a gyógyszertárak szerepe a betegek és általában a lakosság életmódjának formálásában.  Az egészségügyi vállalatok, pályázataiból kiderült, hogy a főtevékenységük mellett az egészségügyi szakemberek képzésének, továbbképzésének a támogatásával, a kórházakkal és a kutatóintézetekkel együtt végzett tudományos együttműködéssel, a klinikai vizsgálatokkal létfontosságú szerepet töltenek be hazánkban. A kötetben a nyertesekről is olvashatnak az érdeklődők.

Az évköny megrendelhető (kattintson ide!), vagy megvásárolható a kiadóban ( Budapest V. kerület Kecskeméti utca 5.). 

(forrás: Figyelő)

cimkék

hirdetés

Könyveink