hirdetés
2016. május. 25., szerda - Orbán.
hirdetés

Szentes Tamás vezeti az ÁNTSZ-t

Szentes Tamás, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ korábbi főigazgató-helyettese január 1-jétől az új megbízott országos tisztifőorvos – írja honlapján az ÁNTSZ.

A szakember végleges kinevezésig megbízottként vezeti az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálatot, amelynek első számú irányítója, Paller Judit nyugdíjba vonult – írja a Magyar Időkre  hivatkozva a Weborvos.

Szentes Tamás sebész, plasztikai sebész, orvos-közgazdász képzettséggel is rendelkezik. 2008–2011 között a Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat főigazgatói posztját töltötte be, 2010– 2011-ben a Fővárosi Közgyűlés önkormányzati képviselője, az Egészségpolitikai Szociális Bizottság elnöke, 2011–2014 között a Fővárosi Önkormányzat egészségügyi és szociális főpolgármester-helyettese volt.

(Az ÁNTSZ országos tisztifőorvosok listája itt érhető el.)

 

(forrás: ÁNTSZ, WebOrvos)
Share on Tumblr
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Ajánlott cikkeink

Miért vágyik a gyógyszerész szakma valós adatokra?

A modern gyógyszereknek a piacvezető státusz eléréséhez képesnek kell lenniük arra, hogy nagyrészt helyettesítsék a rendelkezésre álló kezeléseket a jobb hatékonyságuk, biztonságosságuk vagy kényelmük miatt. (x)

 

A per os NSAID ellenjavallata  esetén a hatóanyag bőrön keresztül történő bejuttatása is hatékonyan szünteti meg a lumboischialgiás panaszokat. 

Könyveink


hirdetés