hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Pályázat jól kereső innovatívoknak

Kiírták – immár 23. alkalommal  – a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatát, a beadási határidő: 2015. február 17.

Az év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő pályázatokat további hat kategóriában is dijazzák: Ipari, Fejlesztési, Agrár, Környezetvédelmi, valamint a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a Nemzeti Innovációs Hivatal és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs Díjai. A legeredményesebb, 2012. január 1. után alapított  (startup) vállalkozás pedig a Magyar Innovációs Szövetség Start-up Innovációs Díját nyeri el.

Pályázat vagy javaslat alapján azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások vehetnek részt a versenyben, amelyek 2014.-ben kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítménnyel (új termékek, új eljárások, új szolgáltatások értékesítése) jelentős üzleti hasznot értek el. Az innováció kiindulási alapja kutatás-fejlesztési eredmény, szabadalom, know-how alkalmazása, technológia-transzfer stb. lehet.

Az elbírálás során a bíráló bizottság a 2014-ben elért többleteredmény/többletárbevétel, egyéb műszaki, gazdasági előnyök szempontjai mellett az innováció eredetiségét, újszerűségét, ill. társadalmi hasznosságát, valamint a pályázat kidolgozottságának színvonalát is értékeli.

Részletesebb információt a www.innovacio.hu oldalon találnak.

hirdetés

Könyveink