hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Pályázati felhívás a Ferring Innovációs Díj elnyerésére

hirdetés

A felhívás háttere

A Ferring Kutatóintézet hisz abban, hogy a kutatás erejével új, fontos terápiás alternatívák azonosíthatók. Szenvedélyes és elkötelezett a tudomány új lehetőségeinek feltárása iránt. Értékként tekint a szövetségre és meggyőződése, hogy együttműködve eredményesebben mozdítható előre a tudomány, ezért mind cégen belül, mind cégen kívül aktívan keresi az új megoldásokat. E törekvésének részeként évente hirdet innovációs pályázatot peptidekkel és/vagy proteinekkel támadható új gyógyszer-célpontok felfedezésének és preklinikai kutatásának támogatására a gasztroenterológia, a reprodukciós egészség, illetve az urológia területén.

 

A Ferring Innovációs Díj

A Ferring Innovációs Díjak évente kerülnek átadásra. A pályázat nyertesei pénzbeli támogatásban részesülnek gasztroenterológiai, reprodukciós vagy urológiai kutatásuk, illetve ígéretes in vitro adatokat mutató targetek további kutatásának támogatására.

 

A pályázatok benyújtásának határideje

A pályázatok 2015. május 1-től 2015. július 1-ig nyújthatók be.

 

A pályázat menete

A pályázatok beérkezéséről a pályázó e-mail-en keresztül kap visszaigazolást. Az értékelés eredményéről az érintetteket 2015. augusztus közepéig értesítik, a nyertesek kihirdetésére 2015 szeptemberében kerül sor. A pályázat nyertesei a támogatást 2015. szeptember 1-jétől kapják egy éven keresztül.

 

Általános pályázati feltételek

A pályázat részleteiről és tartalmi követelményeiről további információt ide kattintva találhat a Ferring Kutatóintézet honlapján.

hirdetés

cimkék

Olvasói vélemény: 3,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés