hirdetés
2016. május. 26., csütörtök - Fülöp, Evelin.
hirdetés

Jön az Egészséges Száj Napja

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának épületében március 18-án bárki részt vehet szájüregi rák és általános fogászati szűréseken. Emellett, a program részeként immár hagyományosan fogköztisztító rekordkísérletben is részt lehet venni.

Hogyan előzhetjük meg a fogszuvasodást és a fogágybetegségeket, hogyan hat a cukorbetegség a fogainkra, hogyan alakulnak ki a szájüregi daganatok?

Egyebek mellett ezekre a kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődők, és ki is próbálhatják a helyes fogmosási technikákat az Egészséges Száj Napján. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának épületében ezen a napon bárki részt vehet szájüregi rák és általános fogászati szűréseken is, írja az egyetem honlapja, ahol további információval szolgálnak a rekordkísérletről is.

A Fogászati Prevenció Nap központi helyszíne:

Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar, Oktatási Centrum

Budapest, Szentkirályi u. 47, 1088

Időpont: 2016. március 18. péntek

A részletes program erre a linkre kattintva pdf formátumban elérhető.
(forrás: Semmelweis Egyetem)
Share on Tumblr
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Ajánlott cikkeink

Miért vágyik a gyógyszerész szakma valós adatokra?

A modern gyógyszereknek a piacvezető státusz eléréséhez képesnek kell lenniük arra, hogy nagyrészt helyettesítsék a rendelkezésre álló kezeléseket a jobb hatékonyságuk, biztonságosságuk vagy kényelmük miatt. (x)

 

A per os NSAID ellenjavallata  esetén a hatóanyag bőrön keresztül történő bejuttatása is hatékonyan szünteti meg a lumboischialgiás panaszokat. 

hirdetés