hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.
hirdetés

 

12 thaiföldi béranya gyermekének apja

Az előzetes DNS-vizsgálat eredményei megerősítették, hogy legkevesebb 12 gyermeket nemzett egy japán férfi Thaiföldön, valamennyi gyermeket béranyák hoztak világra, közölte a hirado.hu.

A 24 éves japán üzletember a béranyasági botrány három héttel ezelőtti kirobbanásakor menekült el Thaiföldről. "Az előzetes vizsgálatok kimutatták az azonosságot", mondta sajtóértekezletén Kokiat Wongworachart, a thaiföldi rendőrség parancsnokának helyettese. Közölte, hogy a férfit beidézték, hogy megmagyarázza indítékait a gyerekeket illetően.

A rendőrség gyanúja szerint a 12 gyermeken kívül három másik Thaiföldön béranyától született és jelenleg Kambodzsában lévő gyermeknek és egy japán útlevéllel szintén Kambodzsában tartózkodó fiúnak is a japán üzletember az apja.

Világszerte felháborodást és a béranyaságról szóló vitát váltott ki a Down-szindrómával és lyukas szívvel született Gammy esete, akit ausztrál biológiai szülei a 21 éves thai béranyánál hagyták, miközben egészséges ikertestvérét magukkal vitték Ausztráliába. A Gammy-ügy nyomán a thaiföldi egészségügyi minisztérium intézkedéseket léptet életbe az országban működő termékenységi klinikák ellen. A mesterséges megtermékenyítést kínáló 12 intézményből ötöt bezártak, mert nincs engedélyük ilyen szolgáltatás nyújtására, és bejelentették, hogy a fizetett béranyaság törvény általi betiltását tervezik, közölte a hirado.hu.

(forrás: hirado.hu)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink