hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.
hirdetés

 

Adományokból tartanak tükröt az országnak

Közadakozásból gyűlt össze a pénz a Társadalmi Riport 2014 idei elkészítésére, miután a Tárki a közfinanszírozás megszűnése után bejelentette: beszünteti a nagy múltú sorozatot.

Néhány nagyobb felajánlás jó alapot teremtett arra, hogy nyissunk egy kalapot a Társadalmi Riport finanszírozására – írták a Tárki honlapján. – Lehetővé tettük, hogy mindenki, akinek fontos a tényekre alapozott társadalmi jelentés és maga a kötetsorozat, közvetlenül hozzájárulhasson a Társadalmi riport 2014-es kötetének költségeihez. Jeleztük: bármekkora felajánlást szívesen fogadunk. Előzetes kalkulációnk szerint a Társadalmi riport idei évben történő előállítása 6 millió forintba kerül. E költségekből a TÁRKI áll 1 millió forintot.

A szükséges pénz alig két hét alatt össze is gyűlt. A TÁRKI-val együtt 70-en vállaltak hozzájárulást, 59 magán- és 11 jogi személy. A felajánlott összegek között 55 utalás tartalmazott 20 ezer forint alatti összeget, 9 utalás értéke esett 20 ezer és 100 ezer forint közé – olvasható a tarki.hu-n, ahol  a további lépéseket is ismertetik.

(forrás: TÁRKI)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink