hirdetés
2024. április. 23., kedd - Béla.

Kezelési útmutató csodatévő államtitkárhoz (FRISSÍTVE: kinevezték...)

Az, hogy a terveiből mit tud valóra váltani, az egészségügyieken, a politikán és a betegeken is múlik – írja Ónodi-Szűcs Zoltán államtitkár hivatalba lépése alkalmából a Magyar Idők.

„Arról, hogy 2015-ben itt tartunk, nem csak és kizárólag az aktuális miniszter vagy államtitkár, illetve kormány tehet. Komoly felelőssége van ebben azoknak az orvosoknak, szakmai és érdekvédelmi vezetőknek is, akik bár tehettek volna azért, hogy gördülékenyebben, költséghatékonyabban és a betegek minél nagyobb megelégedésére működjenek a szakrendelők, a kórházak, ők a status quo fenntartásában voltak érdekeltek, és könyörtelenül elbántak mindenkivel, aki ezt bármi módon is veszélyeztette.

A felelősség alól azonban mi, az egészségügy szolgáltatásait igénybe vevők sem mentesülünk. Mi vagyunk azok, akik hagyjuk, tűrjük, hogy a professzor a magánrendelőjébe hívjon vissza műtét után, ahol természetesnek vesszük, hogy nem kapunk számlát az ott hagyott tízezrekről. És azok is mi vagyunk, akik egyszerűen nem fogjuk fel, hogy nem holmi jogszabályokon, kizárólag rajtunk múlik, hogy a 21. században is együtt élünk-e még a hálapénzzel, vagy végre leszámolunk vele” – olvasható a magyaridok.hu-n.

 

FRISSÍTVE (2015.10.21. 10:31):
A köztársasági elnök 421/2015. (X. 19.) határozatával – október 15-ei hatállyal visszamenően  – kinevezte dr. Ónodi-Szűcs Zoltán Gusztávot az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkárává. A határozat a Magyar Közlönnyel tölthető le.

 

 

hirdetés

Könyveink