hirdetés
2016. május. 30., hétfő - Janka, Zsanett.
hirdetés

Közös füstirtást szerveztek a kórházban

A siófoki kórház – bízva a példadás erejében  – a hazai egészségügyi intézmények közül elsőként támogatja dolgozói „Tegyük le a cigit most” akcióját – írja a SONLINE.

A gyógyításban dolgozók jó példát mutathatnak a leszokással a betegeiknek – indokolta a kórház szerepvállalását Nagy Gábor, a siófoki kórház orvosigazgatója. – Ha valaki leszokik a cigiről, jó neki, a munkáltatónak és a családnak is.
A siófoki kórház dolgozói egy olyan módszert választottak, amellyel – annak ígérete szerint  – egyetlen nap alatt el lehet dobni a  cigit – olvasható a sonline.hu-n.

A szóban forgó módszer egy – az „agymosáson” már átesett – híve így ír tapasztalatairól az Indexen. Az egykori résztvevőknek és érdeklődőknek van eszmecsereoldala is a hoxa.hu-n.

Share on Tumblr
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Ajánlott cikkeink

Miért vágyik a gyógyszerész szakma valós adatokra?

A modern gyógyszereknek a piacvezető státusz eléréséhez képesnek kell lenniük arra, hogy nagyrészt helyettesítsék a rendelkezésre álló kezeléseket a jobb hatékonyságuk, biztonságosságuk vagy kényelmük miatt. (x)

 

A per os NSAID ellenjavallata  esetén a hatóanyag bőrön keresztül történő bejuttatása is hatékonyan szünteti meg a lumboischialgiás panaszokat. 

Könyveink


hirdetés