hirdetés
2024. március. 19., kedd - József, Bánk.

Figyelem: megtévesztik a betegeket!

"Sajnálatos, megtévesztésen alapuló cselekményre" hívta fel a figyelmet a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika és a fogyasztóvédelem.

Egyes vállalkozások, "magánrendelések" közvetlen telefonhívás útján "ingyenes szűrővizsgálatra" hívnak betegeket, majd a "vizsgálat" rossz eredményére hivatkozva valamilyen terméket kínálnak fel megvételre. A telefonhívás és a "vizsgálat" során a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika közelségét felhasználva azt hamis látszatot keltik, hogy a szervezet a klinikával valamiféle partnerségben működik, jelzi a klinika után a fogyasztóvédelmi hatóság is.

Sem a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikának, sem a Semmelweis Egyetem más szervezeti egységeinek nincsen semmilyen köze ezekhez a vállalkozásokhoz, sem az általuk ajánlott bármiféle terápiához vagy készülékhez.

Amennyiben Önök, hozzátartozóik vagy ismerőseik jóhiszeműen, a klinika hírnevében bízva csalás vagy megtévesztés áldozatai lettek, esetleg bármilyen kár vagy jogtalanság érte Önöket, tegyenek feljelentést az illetékes szerveknél, hatóságoknál – ezzel is hozzájárulnak a hasonló sajnálatos események felderítéséhez és megelőzéséhez, közölték, egyben azt is írva: a klinika évente több alkalommal végez ingyenes kardiológiai lakossági szűrővizsgálatokat. Ezek után a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen érdeklődhet, illetve háziorvosi vagy szakorvosi beutaló birtokában ezen az e-mail címen kérhet előjegyzési időpontot is.

(forrás: Semmelweis Egyetem, NFH)
hirdetés

Könyveink