hirdetés
2024. április. 23., kedd - Béla.
hirdetés

 

Ismét meghirdetik a Gábor Dénes-díjat

Idén is meghirdették a Gábor Dénes-díjat, amely a civil szféra egyik legnevesebb műszaki alkotói elismerése ma Magyarországon.

A díjjal nemcsak a hazai műszaki és természettudományi felsőoktatás képviselőit, a jelentősebb ágazatok, illetve iparágak (távközlés/információs technológiák, gépipar/járműipar, számítástechnika, biotechnológia/gyógyszeripar, mezőgazdaság/környezetvédelem, stb.) kutató-fejlesztő szakembereit kívánják elismerni és további alkotó munkára ösztönözni, hanem a határainkon túl élő magyar származású szakembereket is.

Olyan jelenleg is tevékeny, az innovációt aktívan művelő (kutató, fejlesztő, feltaláló, műszaki-gazdasági vezető) jelölteket várnak, akik a műszaki szakterületen jelentős, a gyakorlatban az elmúlt 5 évben bevezetett, konkrét tudományos és/vagy műszaki-szellemi alkotást hoztak létre; kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytatnak; megvalósult tudományos, kutatás-fejlesztési, innovatív tevékenységükkel hozzájárultak a környezeti értékek megőrzéséhez, a fenntartható fejlődéshez; illetve személyes közreműködésükkel megalapozták és fenntartották intézményük innovációs készségét és képességét.

2013. decemberében, ismét ünnepélyes keretek között több kategóriában adják át a Gábor Dénes-díjat, valamint a fiatal tehetségek további tanulmányait vagy kutatásait ösztöndíjjal is támogató „Docler Holding Új Generáció” Gábor Dénes-díjat. A kritériumokat tartalmazó részletes pályázati felhívás, az egyes kategóriákra vonatkozó kiírások, valamint a háttéranyagok a http://www.novofer.hu/alapitvany/tartalom/menu/80 weboldalon érhetőek el.

A pályázatok leadási határideje: 2013. október 10.

További információ: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , illetve This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: MedicalOnline)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink