hirdetés
2024. május. 03., péntek - Tímea, Irma.

Még mindig gond van a vízzel

A szombathelyi Markusovszky Kórház egyes osztályain még mindig nincs víz, az állapotokról és az okról ír bővebben a Magyar Nemzet.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a szombathelyi kórház néhány osztályán nincs folyóvíz. Nem tudni, meddig kényszerülnek e fontos elem nélkül ellátni a betegeket az intézményben. A Magyar Nemzet értesülése szerint a helyi hőközpont meghibásodása okozza a problémát, de a kórház vezetése nem nyilatkozik a történtekről.  Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat csak a sajtóból értesült a helyzetről – állítja a Magyar Nemzet munkatársa. A betegek jelenleg fóliázott élelmiszereket és palackos ásványvizet kapnak, és a fürdés is csak törlőkendőkkel oldható meg.

Az ÁNTSZ lapnak tett nyilatkozatából kiderült, jelenleg az esettel kapcsolatos adatok és információk begyűjtését végzik, hogy teljes képet kaphassanak a kórházban tapasztalt problémáról. Ezután határoznak csak arról, hogy átveszik-e az ügy kivizsgálását, illetve ezután értékelik az intézmény magatartását.

A további részletekért kattintson az mno.hu-ra.

(forrás: Magyar Nemzet)
hirdetés

Könyveink