hirdetés
2024. május. 02., csütörtök - Zsigmond.

Színes adománygyűjtés

Magyarország első, pécsi gyermekhospice háza javára gyűjt ebben az évben az Öltözz pirosba! jótékonysági akció, amelyet február 14-ére hirdetettek meg.

A gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek és családjaik ellátását támogató Szemem Fénye Alapítvány idén is arra biztatja az embereket, hogy aki teheti, vegyen fel egy piros ruhadarabot Bálint napon éspénzadománnyal támogassa a Dóri Ház működtetését.

A pécsi hospice ház szolgáltatásait ingyenesen vehetik igénybe az érintettek, fenntartását a Szemem Fénye Alapítvány nagyrészt adományokból fedezi. A szervezet 2011 novemberében indította el az Öltözz pirosba! kampányt, akkor a csatlakozó cégek, oktatási intézmények, csoportok, patikák, rendőrkapitányságok dolgozói, nagycsaládok és kisebb-nagyobb baráti körök csaknem 1,7 millió forintot gyűjtöttek össze. A következő évben 140 közösség összefogása révén a kétszáz forintos felajánlásokból majdnem három millió forint gyűlt össze, és tavaly is több ezren küldték el adományukat a beteg gyerekek megsegítésére.

A Szemem Fénye Alapítvány idén is várja magánszemélyek, közösségek, közintézmények, klubok, baráti körök, cégek és vállalkozások csatlakozását a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen vagy az alapítvány honlapján (www.szememfenye.hu).

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink