hirdetés
hirdetés
2024. május. 16., csütörtök - Mózes, Botond.
hirdetés

Uniós pályázati pénzek

Jelentős, összesen 39 milliárd forintos többletforráshoz juthatnak európai uniós forrásból három magyarországi régió egészségügyi intézményei. Az informatikai, illetve infrastrukturális fejlesztésekre kiírt pályázatokra június, illetve július végéig jelentkezhetnek az érdeklődők.

Az Európai Unió Strukturális és Kohéziós Alapjaiból az egészségügy fejlesztésére fordítható támogatásokra írt ki tendereket az Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium Strukturális Alapok Programirodája. 22,7 milliárd forint fordítható az egészségügyben legelmaradottabbnak számító dél-dunántúli, észak-magyarországi és észak-alföldi régió non-profit egészségügyi intézményeinek infrastrukturális fejlesztésére – az épületek korszerűsítésére, bővítésére, illetve eszközbeszerzésre a szűrés és diagnosztika, valamint a rehabilitáció területén. Az elnyerhető legnagyobb támogatás 2 milliárd forint, saját hozzájárulásként a teljes projektköltségvetés 6,3 százalékát kell felmutatniuk az állami, önkormányzati vagy egyházi tulajdonú egészségügyi intézményeknek, illetve non-profit szervezeteknek. A pályázatok beadási határideje július 31.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés