hirdetés
2024. május. 03., péntek - Tímea, Irma.

Vádemelést javasolnak a két orvos halálát okozó baleset ügyében

Befejezte a nyomozást és vádemelést javasol a rendőrség a kollégái halálával járó balesetet a gyanú szerint okozó berettyóújfalui orvos ellen.

Halált okozó közúti baleset gondatlan okozásának megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol a rendőrség K. Imre ellen, aki február 15-én a gépkocsijával a 47-es úton, Tépe közelében ködben előzött egy kamiont, és frontálisan összeütközött egy teherautóval. A baleset következtében a személyautóban utazó 47 éves nő és 28 éves férfi a helyszínen meghalt - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Dobó Dénes emlékeztetett: K. Imre a sűrű köd miatt nem észlelte a szemből érkező, szabályosan közlekedő román teherautót, és frontálisan karambolozott vele. A fékező teherautónak pedig nekiütközött a mögötte haladó román kamion. A balesetben a 62 éves K. Imre és a kamion 33 éves román vezetője súlyosan megsérült.

A berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház két ideggyógyász orvosa a halálos áldozat - erősítette meg akkor az MTI információját Muraközi Zoltán, a kórház főigazgató főorvosa. Elmondta, hogy a kórház négy neurológusából hárman egy debreceni konferenciára tartottak, amikor karambolozott az autójuk, amelyet az osztályvezető főorvos vezetett.

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink