hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.

Halászlével lepi meg kollégáit a főigazgató

Az élet túl rövid ahhoz, hogy savanyúan éljünk – véli Vácity József, az egri kórház nemrég kinevezett főigazgatója, aki hamarosan egy tál bajai halászlével kedveskedik a kórház dolgozóinak, közölte az EgerHírek.

Az orvosi hivatás választása szépen lassan alakult ki benne a gimnáziumi évek alatt, majd az egyetemen a gyerekek szeretete miatt vállt gyermekgyógyásszá. Második szakterületének a fül-orr-gégészetet választotta.

A feltalálóként is ismert főigazgató még alig ismeri a várost.

– Nagyjából eddig háromszor voltam a Dobó téren és még a helyismeretemmel is van némi gond, de remélem ezeket a hiányosságaimat napokon belül pótolni tudom, de mostanság a nap 24 órájában a kórház ügyei kötnek le – fogalmazott, majd egy meglepetést jelentett be. – Néhány héten belül a kórház összes olyan dolgozóját, aki szívesen találkozna velem kötetlenebb formában, meghívom egy tányér hamisítatlan bajai halászlére és egy jó pohár egri borra. Remélem, hogy ez a találkozás, segít abban, hogy a kollégáim személyesen is jobban megismerjenek – zárta a beszélgetést a főigazgató.

(forrás: Eger Hírek)
hirdetés

Könyveink