hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.

Jeles orvosokat keresnek

Idén is kiírták „Az év praxisa a Kárpát medencében” című pályázatot, amelyben ismét kiemelkedő orvosi teljesítményeket keresnek.

A meghirdető Országos Alapellátási Intézet célja 2014-ban is ugyanaz, mint a megelőző években: helyreállítani, erősíteni a háziorvosok és a nővérek megbecsülését, presztízsét. A szervezők idén is az emberséges és szakmailag is elhivatott gyógyítókra, a példaértékű orvos-beteg kapcsolatokra és az orvosok kitartó, szolgálatkész munkájára szeretnénk irányítani a szélesebb nyilvánosság figyelmét.

Ahogyan pályázati kiírásban olvasható, egyének és kollektívák – kórházak, kórházi osztályok, önkormányzatok, polgármesteri hivatalok, civil szervezetek, szakmai érdekképviseletek – ajánlásaira is számítanak a szervezők.

A beérkezett pályázatokat értékelő zsűri elnöke Dr. Balogh Sándor az OALI főigazgatója, tagjai: Becker Ágnes az MTVA szerkesztője, Berszán Lajos atya, gyimesfelsőloki plébános, Csuja Imre színművész dr. Lenkefi Ida az Egis belkereskedelmi igazgatója, dr. Molnár Mária háziorvos, a tavalyi pályázat hazai nyertese, valamint Dr. Bedros J. Róbert, Dr. Farsang Csaba, Dr. Hajnal Ferenc, Dr. Kásler Miklós, Dr. Kiss Róbert professzorok.

A pályázat hivatalos weboldala a www.azevpraxisa.hu címen érhető el.

Az ajánlásokat 2015. március 10-ig várják a szervezők.

cimkék

hirdetés

Könyveink