hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.

Betegoktatók és Egészségnevelők II. Országos Versenye

A Betegoktatók és Egészségnevelők Országos Közhasznú Egyesülete (BEOKE) meghirdeti a Betegoktatók és Egészségnevelők II. Országos Versenyét. Egészségügyi dolgozók: ápolók, orvosok, pszichológusok, gyógytornászok, dietetikusok, szociális munkások, logopédusok, ergoterapeuták, szakasszisztensek, mentősök stb. jelentkezését várják.

Ma már közismert, hogy az egészségügyi ellátás legköltséghatékonyabb területe a betegoktatás. Ezen belül is kiemelt fontosságú a krónikus betegek oktatása, a velük való együttműködés javítása. Egyre sürgetőbb, hogy a betegoktatás megújuljon, s a korábbi felvilágosító-egészségnevelő ténykedés a XXI. századi egészségfejlesztéssé váljon. Ennél már nem a „Mit mondjunk?” lesz a döntő (ezt az új szakmai kollégiumok útmutatói határozzák majd meg), hanem sokkal inkább a „Hogyan mondjuk?”, és a „Ki, mikor és miért mondja?” lesz.

A fentiek miatt keressük azokat az egészségügyi dolgozókat, akik gyakran adnak elő betegeknek, laikusoknak, így kialakult, letisztult, hatékony eszközrendszerrel rendelkeznek és ezt szuggesztíven be is tudják mutatni.  

Mindezek okán a Betegoktatók és Egészségnevelők Országos Közhasznú Egyesülete (BEOKE) meghirdeti a Betegoktatók és Egészségnevelők II. Országos Versenyét.

A verseny díjazása:

I. díj: 300 000 Ft

II. díj: 150 000 Ft

III. díj: 50 000 Ft

 A „Közönség-zsűri” (a hallgatóság soraiban ülő betegek) 100 000 Ft-os közönségdíjról dönt.

A jelentkezés beadási határideje: 2011. szeptember 15.

A jelentkezéssel együtt kérjük, küldjék el előadásuk //végleges 14 ábráját// (tehát a diasorát) is a következő e-mail címre: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A diasor megküldése az elődöntőbe bocsájtáshoz szükséges előszűrést szolgálja. Az előadások csak verbálisak lehetnek, audiovizuális segédlettel előadva.

Az előadás időtartama 10 perc, minden versenyző csak egy előadással indulhat. Az előadás laikusoknak szóló, felvilágosító, oktató, fejlesztő legyen, a tudományos-szakmai jellegű előadásokat a szervezők már az előszűrés fázisában kizárják a versenyből. A diák legalább 28-as betűmérettel készüljenek. Az előszűrésen, az elődöntőn és a döntőben ugyanazt az előadást és diasort kell bemutatni.

Az elődöntő és a döntő helyszíne:

Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (1528 Budapest, Szanatórium u.19)

Az elődöntő időpontja: 2011. november 11.

Az elődöntőből a döntőbe a legjobb 16 előadás kerül.

A döntő időpontja: 2011. november 18.

Várjuk egészségügyi dolgozók: ápolók, orvosok, pszichológusok, gyógytornászok, dietetikusok, szociális munkások, logopédusok, ergoterapeuták, szakasszisztensek, mentősök stb. jelentkezését. Bízunk benne, hogy a gyógyítás minden területéről érkeznek versenyzők.

A jelentkező versenyzőknek sok sikert, a családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek jó szurkolást kíván a

 BEOKE

 További információ a www.szentferenckorhaz.hu honlapon található.

hirdetés

Könyveink