hirdetés
2024. május. 02., csütörtök - Zsigmond.
hirdetés

Tollal támadt a mentőkre egy férfi Budapesten

Rátámadt a mentőkre a fővárosban vasárnap egy részeg férfi, akit detoxikálóba akartak szállítani - tájékoztatta Győrfi Pál az MTI-t.

Egy földön fekvő férfihoz riasztották a mentőket vasárnap délben a VIII. kerületben. A mentők megvizsgálták a fiatalembert, aki erősen ittas állapotban volt, így elindultak vele a detoxikálóba. Ő az autóban magához tért és agresszívan kezdett viselkedni - mondta el az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A fiatalember először csak fenyegetőzött, hogy megöli az ápolót, majd elővett a zsebéből egy golyóstollat, amellyel megpróbálta nyakon szúrni. A dulakodásra az autó vezetője megállt, és hátrament, hogy segítsen a kollégájának. Ekkor a részeg férfi kiugrott a kocsiból, és a dulakodás az úttesten folytatódott. Végül a kiérkező rendőröknek sikerült megfékezniük a fiatalembert.

A dulakodásban a mentőautó sofőrje csuklótáji törést szenvedett, a mentőápoló nyakát csak horzsolta a toll. A részeg férfi nem sérült meg - mondta a szóvivő.

Győrfi Pál elmondta, hogy kisebb-nagyobb atrocitások szinte naponta érik a mentősöket, súlyos sérüléssel járó eset azonban szerencsére ritkán történik. A mentőszolgálat minden ilyen esetben feljelentést tesz.

(forrás: MTI)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés